OFERTA   PE ACEST SITE VEI GASIT PRODUSELE MARILOR MAGAZINE

CELE MAI MARI MAGAZINE   AM GRUPAT PENTRU TINE CELE MAI MARI MAGAZINE

Termeni si conditii

Legislatie

Termeni si Conditii

Bun venit pe site-ul nostru, platforma noastră dedicată promovării și recomandării produselor farmaceutice și naturiste de calitate la cele mai avantajoase prețuri. Pentru a asigura o experiență plăcută și transparentă pentru toți utilizatorii noștri, vă rugăm să parcurgeți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a site-ului.

1. Despre Site

Site-ul nostru funcționează ca o platformă de afiliere către marile magazine online din România, oferind recomandări pentru produse din domeniul farmaciei și produselor naturiste. Eforturile noastre se concentrează asupra identificării celor mai bune oferte și produse de pe piață pentru a vă asigura o experiență de cumpărare plăcută și avantajoasă.

2. Responsabilitatea Noastră

Deși depunem eforturi constante pentru a furniza informații precise și actualizate, nu ne asumăm răspunderea pentru administrarea sau utilizarea produselor recomandate pe site. Este important să consultați întotdeauna un medic sau specialist înainte de a începe orice tratament sau a utiliza produse noi, în special în cazul unor condiții medicale preexistente.

3. Recomandări și Afiliere

Site-ul nostru participă la programe de afiliere ale unor magazine online partenere. Prin intermediul acestor programe, primim comisioane pentru vânzările generate de pe site-ul nostru. Această formă de parteneriat nu afectează în niciun fel prețurile pe care le plătiți pentru produsele recomandate.

4. Drepturile de Autor și Conținut

Toate drepturile de autor asupra conținutului de pe site-ul nostru sunt rezervate. Utilizarea neautorizată a materialelor noastre este strict interzisă.

5. Politica de Confidențialitate

Informațiile personale furnizate de utilizatori sunt tratate conform Politicii noastre de Confidențialitate. Vă rugăm să consultați această secțiune pentru a înțelege modul în care colectăm, folosim și protejăm datele dvs. personale.

6. Modificări și Actualizări

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica în orice moment termenii și condițiile noastre. Orice modificare va fi comunicată în mod corespunzător pe site.

Concluzie

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Vă recomandăm să parcurgeți această secțiune periodic pentru a fi la curent cu orice schimbare. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa de email info@piese-cauciucuri-jante-auto.ro.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă urăm o experiență plăcută de cumpărături pe site-ul nostru!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
X